Historisk kærlighedsroman

Klassisk historisk kærlighedsroman, der foregår i 1800-tallets England.

Du møder skønne møer og flotte hertuger, der leger katten efter musen eller noget i den retning🤪

Nej, spøg til side! Jeg har altid elsket genren, især da jeg var yngre, men de her romaner kan stadig noget. De er det skønneste tidsfordriv. Alt ender godt og hverdagens nogle gange hårde realisme er pakket helt væk. “Den ugifte hertug” er første bog i en længere serie af kærlighedsromaner skrevet af romanceforfatteren Julia Quinn. Ligesom Lisa Kleypas skriver hun serier, hvor det samme persongalleri optræder igennem alle bøger, hvilket giver en skøn følelse af genkendelse.

Bogen handler om en af de midterste døtre i Bridgerton-familien ved navn Daphne. Hun er endnu ugift, så familien leder efter en passende ægtemand til hende. Mere af nød end af lyst falder valget på den svært plagede hertug Simon Basset.

Det unge par skal naturligvis gå meget ondt igennem før alt måske/måske ikke ender lykkeligt. Min mund er lukket med syv segl.

Jeg kan læse, at Netflix har filmatiseret serien. Jeg glæder mig virkelig til at se, om kærlighedshistorien, de sjove dialoger og den lidt “falde på halen”-agtige komedie fungerer lige så godt på film.

Hvad tror I?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s