Forelsket i Mr. Darcy?

Jeg har set “Darcy’s diary” af Amanda Grange flere steder gennem årene og har længe haft lyst til at læse den, da jeg elsker Jane Austen-universet. Her op til sommerferien fik jeg reserveret den på biblioteket, og den kom heldigvis hurtigt hjem, og den var også hurtigt læst.

Når man elsker en bog eller et univers som f.eks. Jane Austens, kan det være svært at slippe det igen, og man vil gerne have mere, også mere end der reelt findes. Her kommer fan fiction og bøger som “Darcy’s Diary” som en redning.

“Darcy’s Diary” er skrevet med udgangspunkt i Jane Austens “Stolthed & Fordom”, men her får læseren historien fra Mr. Darcy’s synsvinkel i form af lidt over et års dagbogsnotater om hans møde med Elizabeth og Bennet-familien.

Bogen repeterer “Stolthed & Fordom” og der er ikke så meget nyt under solen, men elsker du historien om Darcy og Elizabeth, vil du sikkert også kunne lide denne udgave.

Jeg fik i hvert fald helt lyst til at se tv-serien fra BBC igen, og heldigvis kan man lige nu streame den på DR-appen, så nu er der sikret underholdning til de næste aftener.

Hvilke bøger, film og serier vender du altid tilbage til?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s