Den lille bog om alpakaens filosofi af Jennifer McCartney

Reklame. Modtaget som anmeldereksemplar.

Titel: Den lille bog om alpakaens filosofi
Forfatter: Jennifer McCartney
Antal sider: 141
Udgivelsesår: 2021
Forlag: HarperCollinsNordic
Vurdering: 3/5 stjerner

“I dag regner det, men der kommer sikkert sol i morgen. Eller om et par dage” (Citat)

Forfatteren Jennifer McCartney har skrevet en serie af søde og sjove selvhjælpsbøger, der tager udgangspunkt i et dyrs livsstil.

Harper Collins har været så søde at sende mig “Den lille bog om alpakaens filosofi” og lige om lidt udgiver de også “Den lille bog om odderens filosofi” og “Den lille bog om dovendyrets filosofi”.

Jeg har nu læst om alpakaens filosofi, og det en en enormt sød og sjov bog, som godt kan hjælpe dig til at tænke lidt anderledes og måske få dig til at ændre nogle ting i dit liv.

Først introduceres læseren til en model, der give dig et mere roligt liv. Modellen følges op af nogle praktiske vejledninger til f.eks. sundhed, arbejde og hjem. Som læser faldt jeg selvfølgelig for “En meget alpaca-agtig læseliste” med 4 boganbefalinger.

Bogen er skrevet i en let stemning og fuld af søde tegninger og opmuntrende tekster. Citater og quizzer fylder også meget og det gør bogen let tilgængelig også for unge læsere.

For mig vil “Den lille bog om alpakaens filosofi” være sådan en, jeg genbesøger fra tid til anden for at geare ned, blive i godt humør og lære at leve som en alpaka 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s