Tysk læsning – Wenn Schmetterlinge Loopings fliegen

 

“Wenn Schmetterlinge Loopings fliegen” af Petra Hülsmann er en både sjov, romantisk og rørende fortælling. Bogen handler om Karo, der forlader sit barndomshjem til fordel for et job i en ny by. Karo kæmper med egne og andres forventninger og forelsker sig i stjernefoldboldspilleren Patrick, hvilket er en dårlig idé, da hun er ansat som hans anstandsdame. Der er mange rigtigt skægge og ironiske dialoger, der efterlader læseren med et stort smil på læben, mens kampen om et bedre liv end forældrene og kampen om at finde sig selv er mere rørende. Jeg er klar til mere Petra Hülsmann

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s