Vil du med til England og Italien?

“Sea of Lost Love” af Santa Montefiore købte jeg i den hedengangne Arnold Busck på Strøget i Århus. Hold nu op – den boghandel mangler!
Bogen foregår i 1958 og handler om den unge kvinde Celestria. Hun tilbringer sommeren sammen med sin familie på onklens landsted i Cornwall. Det er meningen, at sommeren skal byde på sol, frihed, fester og måske en forelskelse. Faderens pludselige forsvinden og mulige selvmord sætter dog en stopper for den gode stemning. Celestria er fast besluttet på at opklare, hvad der er sket med faderen, og det sender hende til det sydlige Italien. Her finder hun nye venner, hun finder måske kærligheden og måske finder hun også sandheden om faderens forsvinden. Det vil jeg lade være usagt. “Sea of Lost Love” er min anden bog af Santa Montefiore. Der er igen tale om en stille og rolig historie i den romantiske, historiske genre med et tvist af mystik. Denne gang har jeg læst på engelsk, og bogen er fuld af fint billedsprog, som får læseren til at trække på smilebåndet. En skøn fortælling af en forfatter, der formår at tage læseren med til både engelske Cornwall og italienske Puglia, så man både føler, dufter og ser stederne for sig. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s