På røven gennem natten af Søren Poder

Reklame – Tak til @sorenpoder og @forlagetbraendpunkt for bogen  “På røven gennem natten” som udgives i morgen 4. september.

Barndomsvennerne Lukas og Viktor har sagt “ja” til at aflevere en pose iPhones ude i byen. Problemet er bare, at posen ikke indeholder iPhones, og da den uheldigvis bliver væk for drengene, kommer de i unåde ved banden Black Brotherhood, og den vildeste flugt går i gang.

Bogen er en ungdomsroman for de 13-16 årige, så jeg vred armen rundt på husets 12-årige knægt og bad ham læse den. Det skete i et overraskende hurtigt tempo, og han synes, at bogen er både dramatisk, opslugende og sjov. Ja, han vil næsten sige, at bogen er en af de bedste, han nogensinde har læst. Han håber, at slutningen lægger op til en 2’er.

Jeg fik selv læst bogen på et par dage. Det er en rigtig pageturner, der foregår i et hæsblæsende tempo, så der slet ikke er tid til at kede sig. Den byder på et sprogbrug, der bestemt ikke er for sarte ører, men som teenageren helt sikkert vil elske. Forfatteren har sans for komedie, og vi grinede begge højt mange gange, men historien er også fuld af følsomhed og alvor, hvilket giver en helstøbt oplevelse.

Søren Poder har skrevet en skøn bog, der balancerer på en knivsæg mellem humor og alvor, og der bliver rundet mange vigtige emner, som både unge og gamle går og tumler med. Den er skrevet i et letlæseligt sprog med overskuelige kapitler, så alle kan være med.

Tommelfingeren vender i den grad opad hos os.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s