Familien Bridgerton #3

Det her er ren Askepot! Så jeg er lidt farvet. Det er nemlig mit yndlingseventyr.

Tredje del af Julia Quinns serie om Familien Bridgerton hedder ”En fortryllende hemmelighed”, og denne historie er virkelig fortryllende sød.

Bogen er en del af en serie på 8 bøger, hvoraf 3 nu er udkommet på dansk. Nummer 4 udgives til december.

Vi har tidligere fulgt Daphne og Anthony Bridgerton. Nu er turen kommet til Benedict, som er nummer 2 i rækken af Bridgerton-børn.

Benedict møder til et maskebal en ukendt skønhed, der ligesom Askepot stikker af i ly af natten. Benedict er overbevist om, at hun er kvinden i hans liv, og han leder efter hende i årevis.

Sophie, som kvinden hedder, er uægte datter af en jarl, og hun lever efter faderens død på stedmorens nåde. Sophie havde ikke fået lov til at deltage i maskeballet, hun bliver derfor smidt på porten og rejser bort.

Nogle år senere redder Benedict hende fra en mulig voldtægt. Han kan dog ikke kende hende uden masken, så han opdager ikke, at han har fundet sin mystiske kvinde, der nu arbejder som tjenestepige. Han føler sig dog lige så draget af Sophie som af kvinden fra maskeballet.

De udvikler igen varme følelser for hinanden, men Sophies status som tjenestepige, betyder at Benedict ikke kan tilbyde Sophie ægteskab. Sophie har haft en forfærdelig opvækst som uægte datter, og det vil hun ikke byde et muligt barn og kan ikke tage imod Benedicts tilbud om at blive hans elskerinde. På grund af fortielser og forviklinger ser situationen derfor lidt sort ud.

Om Sophie får sin Benedict, ligesom Askepot fik sin prins, må du hellere selv læse dig frem til.

Jeg elsker den her sentimentale, banale og lidt sukkersøde genre, som Julia Quinn mestrer til perfektion. Hun skriver med hjerte, sødme og humor. Dialogerne er fulde af følelse, men også af ironi og drillerier.

Jeg glæder mig vildt meget til bøgerne lanceres som serie på Netflix den 25. december. Jeg kan slet ikke vente med at se, om historierne fungerer på ”lærredet”.

Der bliver allerede ”teaset” lidt for Bridgerton 4 i løbet af denne historie, og jeg glæder mig i den grad til at læse om Colin og Penelope, der står for skud næste gang.
🖤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s