Bridgertons #4

Det er nogle år siden, jeg for første gang stiftede bekendtskab med Julia Quinn og Bridgertons. Dengang fik jeg kun læst den første bog i rækken. Med Netflix-serien og de danske udgivelser fra People’s Press er der igen opstået stor interesse for serien også hos mig.

Jeg har haft fat i de danske udgaver af de første 3 bøger, men jeg har opdaget, at serien kan læses på engelsk hos @bookmate_dk . Det kunne jeg ikke lade være med at benytte mig af, så nu har jeg fået læst ”Romancing Mister Bridgerton” eller ”En uundgåelig længsel” som den hedder på dansk.

Det er 4. bog i rækken, og den handler om Colin og Penelope. Colin er den tredje i rækken af Bridgerton-børn, og Penelope har altid været en del af Bridgerton-familien, da hun er bedste venner med Colins søster Eloise.

Penelope er ikke åbenlyst smuk og slank, hun går ikke i de ”rigtige” kjoler, og hun er meget genert og selvbevidst. Hun er en såkaldt ”wallflower” som på dansk vel nærmest er en bænkevarmer. Penelope har altid været håbløst forelsket i Colin, der overhovedet ikke har opfattet Penelopes varme følelser for ham. Han betragter hende som sin søsters ven og viser hende primært opmærksomhed, fordi han har lidt ondt af hende.

Efter en af Colins rejser begynder de dog at tilbringe tid sammen, og Colin bliver pludselig i tvivl om sine følelser for Penelope. De er pludselig af en helt anden karakter, og inden længe er de dybt involverede, hvilket betyder, at en stor hemmelighed ser dagens lys. En hemmelighed, der kan ruinere både Penelope, men også hele Bridgerton-familiens ry.

Kan Colin mon redde både Penelope og sin familie?

Jeg synes ikke denne bog er helt så fantastisk som nogle af de tidligere, men den er bestemt ikke dårlig. Jeg elsker beskrivelserne af det engelske aristokrati og miljøet i 1800-tallets England. Jeg glæder mig til Eloises historie, som er den næste i rækken.

Ser og læser I også med? Og har I allerede læst alle bøgerne?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s