Vores kort over kærligheden af Isabelle Broom

Titel: Vores kort over kærligheden
Forfatter: Isabelle Broom
Antal sider: 445
Udgivelsesår: 2021
Forlag: Forlaget Turbulenz
Vurdering:4/5 stjerner

En vaskeægte sommerferie-roman!

“Vores kort over kærligheden” er en virkelig sød og romantisk roman om at rejse ud i verden og finde sig selv, kærlighed og tilgivelse.

Den unge kvinde Holly lever med sorgen over at have mistet sin mor på forfærdelig vis. Hun er blevet god til at holde andre mennesker på afstand og giver ikke nogen adgang til hendes inderste følelser. Holly har et “ok” job og lever i et “ok” forhold med Rupert, men tvivlen nager hende ofte. Har verden ikke mere at byde hende?

En dag modtager Holly et brev fra en afdød moster, som Holly aldrig har kendt. Holly har arvet mosterens hus på den græske ø Zakynthos. Brevet ripper op i mange følelser, men Holly tager afsted med formålet at sælge huset og vende retur til England.

På den græske ø i mosterens lille fine hus med udsigt over vandet bliver Holly dog en anden. Hun finder lige så stille en masse tråde, der fører hende tilbage til morens og mosterens historie, og dermed begynder Holly at forstå sin egen baggrund. I nabohuset bor den søde Aidan, som hjælper Holly med alt muligt og viser hende rundt på øen. Holly og Aidan får hurtigt varme følelser for hinanden, men hvad med Rupert og England?

Bogen har de skønneste beskrivelser af den græske ø og befolkningen, som har kendt Hollys moster. Jeg længes i den grad efter græsk salat, som den kun smager, når man sidder på stranden i Grækenland. Det er simpelthen så stemningsfuldt beskrevet, og historien flyder legende let fra bogens sider.

Isabelle Broom skriver nutidige kærlighedshistorier på den søde måde, så man bliver grebet om hjertet. Fraværet af den meget eksplicitte erotik, som mange romaner indeholder, kan jeg godt lide.

Jeg har tidligere læst “Tusind stjerner og dig” af samme forfatter, og den var også skøn, men den havde en lidt mere alvorlig stemning.

“Vores kort over kærligheden” er et sommer-must-read, hvis du er til historier med familieforviklinger og en sød kærlighedshistorie.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s