Novembersyner – Billeder fra Assistentens Kirkegård af Peter Vedel

Reklame Anmeldereksemplar

Titel: Novembersyner – Billeder fra Assistentens Kirkegård
Forfatter: Peter Vedel
Udgivelsesår: 2021

Citat fra pressemeddelelsen: “Novembersyner er en unik fotobog fra Assistentens Kirkegård. Alle fotos er taget i november måned, og bogen er en blanding af forfald og vilde efterårsfarver, udvalgte citater fra gravsten og alfabetiske lister med gammeldags jobtitler.”

Jeg er ikke velbevandret i fotobøger, men da jeg blev kontaktet af forfatteren, blev jeg fascineret af de fine fotos på hans profil @peter_vedel. og takkede ja til at modtage bogen.

Det en rigtig fin bog med smukke billeder og citater fra gravstene. Det er sjovt at se de gamle jobtitler. Det er helt sikkert en bog, jeg fra tid til anden vil finde frem og nyde billederne fra.

Jeg kender kun Assistentens Kirkegård fra et skolebesøg for over 20 år siden, så vidste ikke, hvad jeg skulle forvente, men det ser ud til at være et smukt og stemningsfuldt sted.

Måske kæmper jeg en lille smule med, at det virker lidt grænseoverskridende at betragte de afdødes sidste hvilested, men jeg synes, at der fra forfatterens side hersker stor respekt om stedet, og man fornemmer forfatterens kærlighed til årstiden og kirkegården generelt.

Bogen kan købes via novembersyner.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s