Nattens børn af Camilla Läckberg

Reklame. Modtaget som anmeldereksemplar.

Titel: Nattens børn
Forfatter: Camilla Läckberg
Antal sider: 137
Udgivelsesår: 2021
Forlag: Alpha Forlag
Vurdering: 4/5 stjerner

Spændende fortælling om had og hævn.

“Nattens børn” handler om velhavende unge i en overfladisk verden. Vi følger 4 unge (og ødelagte) mennesker, der fejrer nytår sammen. De dulmer deres følelsesmæssige problemer med masser af alkohol og et spil “Sandhed eller Konsekvens”. Imedens holder de unges forældre deres egen våde nytårsfest i naboejendommen. 

Det er umiddelbart svært at forstå, at de unge mennesker er hinandens bedste venner, for det er nogle virkeligt grænseoverskridende og ubehagelige udfordringer, de udsætter hinanden for. 

Lige så stille trevles deres personlige historier op, og vi bliver klogere på, hvorfor de er så fyldt op med had til verden, og hvorfor de er så skrøbelige bag den hårde facade. Vi finder også ud af, at forældrene langt fra spiller en ubetydelig rolle i de unges mistrivsel.

Det skal her være usagt, hvordan aftenen ender, og om de unge slipper af med det, der piner dem, men jeg lover, at det er spændende og lidt uhyggeligt.

Det er Alpha Forlag, der har været så søde at sende mig Camilla Läckbergs roman, og de satte mig i et dilemma, fordi jeg er virkelig dårlig til krimier og uhygge, men jeg kastede mig ud i det, og jeg var underholdt, overrasket og en lille smule forfærdet!

“Nattens børn” er en kort stand-alone fortælling, og jeg vil anbefale den til dig, der kan lide spændende historier med en snert af uhygge.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s