Hvor der er hjerterum af Sarah Morgan

Reklame. Modtaget som anmeldereksemplar.

Titel: Hvor der er hjerterum
Forfatter: Sarah Morgan
Antal sider: 398
Udgivelsesår: 2021
Forlag: HarperCollinsNordic
Vurdering: 3/5 stjerner

Jeg elsker Sarah Morgans hyggelige, sjove og hjertevarme fortællinger. At læse dem er ligesom at se “Pretty Woman” for 120. gang, man bliver bare glad og kan læne sig tilbage i forvisningen om, at alt ender godt.

“Hvor der er hjerterum” handler om en mor på den ene side og hendes døtre på den anden side. De kæmper for at lære hinanden at kende på ny og for at tilgive gamle fejltagelser.

Sarah Morgan bygger ofte bøgerne op, så læseren følger forskellige karakterer i de forskellige afsnit. Det gør, at læseren får et forhold til alle karaktererne, og vi kan fatte sympati for dem alle.

I “Hvor der er hjerterum” følger vi primært Gayle, Samantha, Ella. Gayle er en succesfuld forfatter, men hun har ikke længere et forhold til sine døtre Samantha og Ella. Gayle har altid været hård og krævet meget af sine døtre, der aldrig helt føler, at de er gode nok i morens øjne.

Efter en ulykke beslutter Gayle, at hun gerne vil rette op på det skrantende forhold til døtrene, og de tager til Skotland for at holde jul sammen for første gang i 5 år. Ja, det er faktisk 5 år siden, de overhovedet har været i kontakt.

Gayle kæmper med at slippe gamle mønstre, og døtrene kæmper med at tilgive. Langsomt, men sikkert finder læseren ud af, at Gayle (selvfølgelig) har en årsag til hendes hårde opdragelse. En årsag døtrene først nu får besked om.

Fortællingen foregår i julede omgivelser med sne, rensdyr, julepynt, julemad og hjertevarme. Den har i mine øjne nogle ret sjove scener omkring en skotsk laird. Jer, der har læst Harlequin-romancer eller lignende vil få et godt grin.

Mangler du en hyggelig juleroman uden de store overraskelser, men fuld skrue på klicheerne, så skal du skaffe “Hvor der er hjerterum” til din juleferie!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s