Vild med dig af Mahari McFarlane

Reklame. Modtaget som anmeldereksemplar.

Titel: Vild med dig
Forfattere: Mhairi McFarlane
Antal sider: 378
Udgivelsesår: 2022
Forlag: Harper Collins Nordic
Vurdering: 4/5 stjerner

Har du nogle forfattere, som du ofte vender tilbage til?

Det har jeg. Én af dem er Mhairi McFarlane.

McFarlanes bøger er “comfort reads” for mig. Jeg ved, hvad jeg får. Jeg ved, at jeg altid får en spændende og overraskende historie. Jeg både griner og bliver rørt. Ikke altid på den forventede måde, men det er garanteret.

Piet Hein skrev engang: “Den, som kun tar spøg for spøg og alvor kun alvorligt, han og hun har faktisk fattet begge dele dårligt.”

Det synes jeg, McFarlane forstår til fulde. Hun kan lave sjov med alvor, og hos hende har det sjove ofte en alvorlig kant. Det gør, at jeg elsker hendes romaner.

I “Vild med dig” møder vi bryllupsfotografen Harriet, som afslår et helt forfærdeligt frieri fra kæresten gennem nogle år, og hun har nærmest opgivet kærligheden.

Harriet flytter ind til smukke og romantiske Cal, som også har haft problemer med kærligheden. De to diametrale modsætninger viser sig at være gode for hinanden, selvom der skal slibes lidt kanter af.

Vi følger Harriet imedens hun kæmper sig ud af sit seneste forhold, men også da hun bliver tvunget til at gøre op med fortiden efter et møde med en ungdomskæreste og hans nye kvinde. Vi er også med i sårbare situationer omkring, at hun har mistet sine forældre tidligt. Det er ret interessant at følge hendes voksende mod og udvikling til en ny og robust kvinde, der er klar til kærligheden.

Under alt det alvorlige er “Vild med dig” fyldt med humor, ironi og fjolleri, som McFarlane mestrer som en komiker.

Jeg vil anbefale “Vild med dig” til dig, der elsker humor og romantik kombineret med et pift af alvor og smerte. Er du til chick lit er McFarlane med garanti også noget for dig.

Under guides på min profil, kan du se mine andre anbefalinger af McFarlanes romaner.

Tusind tak for bogen @harpercollinsnordicdk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s