Natbjørnen Tjugga & venskabskagen af Emilie Melgaard Jacobsen

Reklame. Modtaget som anmeldereksemplar.

Titel: Natbjørnen Tjugga & venskabskagen
Forfatter og illustrator: Emilie Melgaard Jacobsen
Udgivelsesår: 2022
Forlag: Forlaget Aronsen

Jeg synes, at det var en god og magisk bog.

Bogen handler om en ræv, en lyserød drage og en bjørn der hedder Tjugga. Bogen handler om venskaber. Venskaber kan gøre en både glad og ked af det. Sally er en god ven for Djunii, hun mærker efter, hvordan Djunii har det. Billederne i bogen er flotte og farverige. Jeg bliver glad, når jeg ser på billederne.

Jeg har fået lidt hjælp af min datter Rosa til at skrive om Tjugga, og jeg kan kun tilslutte mig hendes kommentarer.

Det er en rigtigt sød og varm historie om venskab og rummelighed. Illustrationerne er fulde af skønne farver, varme og kærlighed. Jeg elsker, at bogen indeholder en opskrift på kage, som man kan bage med ungerne. 

Jeg er superglad for mit første møde med Tjugga og vil anbefale universet til alle med små og lidt større børn.

Tak for bogen og læseoplevelsen til Forlaget Aronsen og forfatter Emilie Melgaard Jacobsen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s