Jul i boghandlen af Jenny Colgan

Reklame. Modtaget som anmeldereksemplar.

Titel: Jul i boghandlen
Forfatter: Jenny Colgan
Antal sider: 365
Udgivelsesår: 2022
Forlag: Forlaget Cicero
Vurdering: 4/5 stjerner

Colgans bøger bliver solgt under sloganet: “ Bøger så hyggelige, at du bare vil flytte ind i dem”. 

Endnu engang rammer det udsagn plet. Jeg har lyst til at tage det første fly til Edinburgh og flytte ind i Mr. McCredies boghandel!

I bogen følger vi Carmen, som er blevet arbejdsløs. Stormagasinet, hun har arbejdet i, er blevet lukket, og Carmen er lidt fortabt.

Carmens mor får arrangeret, at Carmen kan flytte hjem til sin søster Sofia. Problemet er bare, at Carmen altid har følt sig uduelig i forhold til sin perfekte søster med det perfekte liv.

Sofia på den anden side føler sig også udfordret af at skulle huse Carmen, men hun finder et job til Carmen i en boghandel, der har set bedre dage.

I bogen følger vi Carmens kamp for at finde et ståsted, og vi ser hende lede efter kærligheden, imedens hun og Sofia forsøger at lappe på deres forhold. 

Der er rigtigt mange søde historier i den større historie, og siderne vender sig selv!

Hvis du har læst Colgans “Den lille butik med de nye begyndelser” vil der dukke et par kendte ansigter op, og det kan jeg ret godt lide. På den måde bygger Colgan et helt lille samfund op med genkendelige karakterer.

I denne bog har Colgan også nogle referencer til H. C. Andersen, hvilket er sjovt for os danskere, som er så stolte af vores verdensberømte eventyrdigter.

Alt i alt en skøn læseoplevelse, som jeg vil anbefale til alle Colgan-fans. Vi er på hendes hjemmebane, hvor hun er allerbedst. Bogen kan dog generelt anbefales til fans af feel-good og til dig, der gerne vil læse en dejlig, sød og hjertevarm historie.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s