Turkish Delight af Anjelica Søndergaard

Reklame. Modtaget som anmeldereksemplar.

Titel: Turkish Delight
Forfatter: Anjelica Søndergaard
Antal sider: 272
Udgivelsesår: 2023
Forlag: Forlaget Brændpunkt

Hyldest til kvindelige venskaber og skønne ferier.

I Turkish Delight følger vi en gruppe på 4 kvinder i 40’erne. De har været nære venner siden ungdommen, og nu har de besluttet, at de sammen skal nyde en ferie i Tyrkiet uden mænd og børn.

De 4 kvinder er meget forskellige, og de har hver sin personlighed, som skinner igennem og bidrager til historien. De fleste kvinder vil kunne identificere sig med en eller flere af kvinderne, hvilket gør den dejligt troværdig.

Det er næsten som om, at alt det kvinder i 40’erne kæmper med bliver vendt i Turkish Delight: kærlighed, sex, mænd, kropsidealer og forældre. Historien rummer både sjov og alvor, og så emmer den af feriestemning. Søndergaard skriver, så man som læser føler, at man er der selv. Alle aspekter af charterferie er med.

Jeg er vild med bogens budskab om, at du skal elske dig selv og holde døren åben for nye muligheder og måder at leve på. Jeg var begejstret langt hen af vejen, men nogle af kvinderne fik altså mit blodtryk lidt i vejret, og jeg synes måske også, at der i dele af bogen var lidt for meget fokus på sex og sladder.

Jeg vil anbefale “Turkish Delight” til dig, der elsker romaner om kvindelige venskaber, sex, sommer, sjov og ballade.

Og ja, du måske ligesom mig, at du ved, hvad Turkish Delight er!? Måske Søndergaard kan overraske dig! Hun overraskede i hvert fald mig.

Tusind tak for bogen og læseoplevelsen Anjelica Søndergaard og Forlaget Brændpunkt.

Skriv en kommentar