Du er elsket af Kamilla Kongsbak

Reklame. Modtaget som anmeldereksemplar.

Titel: Du er elsket
Forfatter: Kamilla Kongsbak
Illustrator: Diana Guldhammer Olesen
Antal sider: 36
Udgivelsesår: 2023
Forlag: Griffle

Rigtig fin bog med smukke budskaber, som alle børn bør vokse op med.

Jeg blev med det samme fanget af den flotte forside med den søde krokodille, og jeg tænkte, at den forside også ville fange mange børns opmærksomhed.

Da jeg åbnede bogen, forvirrede formatet mig dog lidt. På trods af de fine billeder, synes jeg ikke, det er en bog, man direkte kan sætte sig ned og læse sammen med sit barn. Det kræver forberedelse af den voksne, hvis barnet skal fanges.

Når det er sagt, så er det en skøn bog med et helt essentielt og vigtigt budskab.

Nemlig, at du er elsket og værdifuld lige meget hvad!

Er du vokset op med et godt selvværd, er det måske ikke noget, du tænker over, men ikke alle er så heldige. Nogle finder først sent i livet deres værd, hvilket kan gøre tilværelsen rigtigt hård.

Kamilla Kongsbaks formål med bogen er at guide os til at plante masser af selvværdsfrø i vores børn. Kamillas metode består af meditationer og visualiseringsøvelser, der skal få barnet til at reflektere over og mærke deres eget værd helt ind i sjælen.

Jeg synes, bogen er enormt smuk og tankevækkende. Mine børn er 11 og 15, så de er lidt ældre end målgruppen for denne udgivelse, og så alligevel ikke. Vi har allesammen brug for at vide, at vi er gode og elskelige i kraft og af os selv, og ikke pga. af det vi kan, eller det vi ejer.

Jeg vil anbefale bogen til dig, der gerne vil blive mere bevidst om, hvordan du kan arbejde med at give dine børn selvværd via kærlige stunder fyldt med nærvær og snakke.

Skriv en kommentar