Tusind stjerner og dig

”If I should die, I will not be gone, my body may be absent, but my soul will live on.” Bogen “Tusind stjerner og dig” af Isabelle Broom er en sød og rørende kærlighedshistorie med en alvorlig dimension, som giver historien en interessant tyngde.

Alice og Max er 2 eventyrlystne mennesker, som sammen med hver deres venner er taget på ferie på Sri Lanka. Her møder de hinanden og der opstår hurtigt en umiddelbar og nær kontakt imellem dem. De har begge været udsat for alvorlige ulykker, som næsten har kostet dem livet. Ulykkerne har især sat en skræk i livet på deres familier, hvilket har begrænset begges udfoldelsesmuligheder. De trænger derfor begge til nye horisonter, og de er klar på eventyr, men historien fortæller også, at livet er sårbart og ikke kan tages for givet. Nogle af kapitlerne, dem der fortælles fra Max’ synsvinkel, indledes med nogle fine små vers, som jeg fandt meget rørende bl.a. det som indleder denne post.

Jeg kan helt klart anbefale bogen, som er let læst og byder på både smil, tårer og stof til eftertanke.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s