Sød og charmerende

“En pige uden lige” af Marc Levy er en sød og charmerende kærlighedshistorie, og det ligger lige til højrebenet at lave en romantisk komedie over den. Hollywood kom i gang!

Handlingen tager udgangspunkt i den aldrende Deepak, der er elevatorfører i en fin gammel bygning i New York. Han kender alle husets finurlige beboere og deres vaner til punkt og prikke. Deepak er af den gamle skole og passer sit arbejde med stolthed, dag efter dag, år efter år.

Deepak er gift med Lali. De flygtede som helt unge fra Indien til USA og har måttet klare sig selv siden. De lever under små kår, men har et kærlighedsfuldt ægteskab.

Lali får besøg af sin unge nevø Sanji, der er en meget rig mand fra Indien. Det ved Deepak og Lali bare ikke, så da Deepaks kollega brækker benet, hyrer Deepak Sanji til at være elevatorfører i bygningen om natten.

I bygningen bor unge Chloe, som er Deepaks øjesten. Sanji har allerede ved et tilfælde truffet Chloe i en park i New York, og han tiltales af ideen om at være elevatorfører i bygningen, da det bringer ham tættere på Chloe, som heller ikke kender Sanjis sande jeg.

Herefter begynder en sjov, rørende og kærlig historie med forviklinger og komiske episoder. Det er en historie, som udfolder sig stille og roligt, og hele sandheden afsløres først til sidst.

Skøn og svær at lægge fra sig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s