Tilbage til Black Rabbit Hall

“Tilbage til Black Rabbit Hall” har et par år på bagen, men det gør den ikke mindre god. I dens opbygning minder den lidt om Lucinda Rileys bøger, så hvis du er fan af hendes forfatterskab, har du din næste bog her! Den emmer af hemmeligheder, stærke familiebånd, tragedier og hjertesorger.

Den handler om den unge kvinde Lorna, der sammen med sin forlovede kører Cornwall tynd for at finde en helt bestemt lokation til deres bryllup. Lorna husker at have besøgt et gammelt landsted sammen med sin mor. De besøgte det flere gange igennem Lornas barndom, og nu er hun draget af at finde tilbage.

Parret finder langt om længe landstedet, og Lorna møder stedets beboere, men noget virker uldent. Suspense! Lorna bliver inviteret tilbage til Black Rabbit Hall, så hun kan beslutte sig for, om stedet er den rette lokation til brylluppet og under det nye besøg optrævles en masse hemmeligheder, og Lornas fortid i små bidder og på helt uventede måder.

Historien fortælles i 2 spor, et fortidsspor, hvor vi hører om den forfærdelige tragedie, der er overgået Familien Alton, Black Rabbit Halls tidligere beboere, samt et nutidsspor, der handler om Lornas forsøg på at afdække, hvor hun passer ind i Black Rabbit Halls historie.

Jeg blev virkelig fanget af historiens mange hemmeligheder, romantikken, familiebåndene, beskrivelserne af det gamle landsted og snerten af uhygge. Bogen har længe stået på min TBR, og jeg er begejstret over, hvor god den er, og hvor godt den levede op til forventningerne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s