Hygge med stort H ❤️

Som dansker kan man næsten kun falde i svime over, hvor fint København og begrebet hygge beskrives i Julie Caplins “Den lille café i København”.

Romanen handler om Kate, der arbejder på et PR-bureau i London. Hun lander en aftale med en stor klient, der skal bygge et nyt dansk/hygge-inspireret varehus i London. Kunden inviterer Kate og et hold af journalister på PR-tur til København. Kate skal lede gruppen og har brug for at vise, at hun har styr på situationen, men hun får i den grad kam til dit hår, da journalisterne bliver sluppet løs i hovedstaden. Samtidig oplever Kate en spirende forelskelse i en af de modvillige journalister, der er med på turen.

Der er tale om en helt igennem sød og dejlig kærlighedsroman garneret med en lille smule drama. Bogen indeholder så mange skønne beskrivelser af København og hygge, at man bliver helt stolt af at elske kaffe, wienerbrød og kanelsnegle.
Et must, hvis du elsker romantik på den gode gammeldags måde.

Det er et lidt sjovt koncept Caplin har fundet på. Jeg kan se, at hun har skrevet andre bøger med udgangspunkt i lande eller storbyer. Har I læst nogle af hendes bøger?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s