Vinterbryllup af Sarah Morgan

Reklame. Tak til @harpercollinsnordicdk for anmeldereksemplaret og tak til @sarahmorganwrites for en rigtig dejlig bog.

”Man kan ikke undgå livet og det skal man heller ikke.”

Med ”Vinterbryllup” har Sarah Morgan begået en romantisk, sjov og julet roman med et anstrøg af alvor, der i både tema og opbygning minder meget om hendes tidligere roman på dansk ”Sommer i Paris”.

I romanen følger vi familien Whites tre kvindelige medlemmer Maggie, Katie og Rosie. Bogen skifter for hvert kapitel fortællevinkel, så læseren lærer alle 3 kvinders følelser og livssituation at kende.

Historien starter med, at familiens yngste og mest beskyttede medlem Rosie offentliggør, at hun skal giftes og holde julebryllup i Aspen langt fra familiens traditioner hjemme i England. Hele familien inviteres med, men både mor Maggie og storesøster Katie har store betænkeligheder ved brylluppet, og de er bange for, at Rosie gør noget overilet.

Alle familiens kvinder gennemgår i romanen en følelsesmæssig udvikling, der gør dem stærkere og i forløbet bliver der gjort op med gamle følelser og handlemønstre, hvilket gør dem i stand til at se hinanden i et nyt lys. Kvinderne har deres hemmeligheder, og de kommer frem i lyset Aspens smukke snelandskab.

I løbet af fortællingen får gamle romancer nyt liv og nye forelskelser opstår.

Der er tale om en rigtigt sød historie, som opfordrer til, at man vover lidt for lykkens skyld, at man kaster sig ud livet og tager nogle chancer med den risiko, som det måtte indebære. Den trygge feel-good stemning ødelægges dog aldrig, og det er en skøn bog at kaste sig ud i.

Jule- og vinterstemningen er med til at gøre bogen til fuldendt hyggelæsning, som virkelig indbyder til varme drikke, tæpper og ild i pejsen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s