Money Makeover Mindset af Carina Svendsen

Reklame – Anmeldereksemplar

Titel: Money Makeover Mindset
Forfatter: Carina Svendsen
Antal sider: 155
Udgivelsesår: 2020
Vurdering: 3/5 stjerner

”Skab et liv med penge nok” er underoverskriften på Carina Svendsens bog ”Money Makeover Mindset”. Forfatteren ejer virksomheden ”Kend dine penge”, hvor hun tilbyder sine klienter bistand til at få styr på økonomien. Carina holder også foredrag og laver podcasts om økonomi. Du kan besøge hendes profil @kenddinepenge på Instagram, hvor hun ofte lægger nye posts op.

Grundtankerne i Carinas bog er, at du skal komme til et punkt, hvor du kan slippe tankerne, bekymringerne og ønskerne vedrørende din privatøkonomi fri og dermed få en bedre og mere ubekymret tilværelse.

I bogen tager hun udgangspunkt i følgende tanker: ”Frihed + Ansvar = Rigdom” og hun beskriver med egne ord og forskellige cases vejen til at forstå begreberne Frihed og Ansvar med henblik på at nå målet: Rigdom.

Jeg kan godt lide den lidt anderledes vinkel, Carina tager på økonomi. Det handler meget mere om motivation og inspiration end løftede pegefingre, og uden at have super meget forstand på økonomi, synes jeg faktisk, at denne bog kombineret med professionel vejledning er et godt startskud til få kigget på ens økonomi.

Økonomisk udfordrede kan få motivation til at lette åget på skuldrene, og modsat kan økonomisk velfunderede med angst for at kaste sig ud i noget nyt få inspiration og ro i maven til at følge sine drømme.

Bogen er kort og letlæst. Er du interesseret i at få privatøkonomi beskrevet ud fra en ny og mere mindful synsvinkel, vil jeg anbefale Carinas ”Money Makeover Mindset”.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s