Undergang af Søren Poder

Reklame – Anmeldereksemplar

Titel: Undergang
Forfatter: Søren Poder
Antal sider: 257
Udgivelsesår: 2021
Forlag: Brændpunkt (Anmeldereksemplar)
Vurdering:3/5 stjerner

Et langt, kvælende og skræmmende mareridt!

“Undergang” handler om corona tiden sat på spidsen. Vi følger Niels og Marie, som er et aldrende ægtepar. Niels rammes hårdt af corona og må indlægges. På sygehuset er der frygteligt travlt, men Niels overlever og bliver sendt hjem. I mellemtiden er Marie blevet syg og kommet på sygehuset, og Niels kan ikke få fat i hende, så han har ingen anelse, om hun er død eller levende.

Niels forsøger at komme sig ovenpå sygdommen, men det er svært. Butikker lukker, sygehusvæsenet er ved at bryde sammen, der er udgangsforbud og alle er sig selv nærmest. “Fanden hytter sine” siger en hjemløs, som Niels møder på sin vej. Til sidst kan Niels heller ikke få fat på sine børn, og han kan ikke få en ambulance til naboen, som er hårdt ramt af sygdom. Til sidst kan Niels ikke leve med uvisheden længere og begiver sig alene på jagt efter Marie. Kan han komme frem til sygehuset? Er Marie mon endnu i live?

Søren Poder skriver med en mareridtsagtig tone, og jeg synes, det var ubehageligt at læse om epidemiens yderste konsekvens. Samtidig er det også en rørende fortælling om uendelig kærlighed mellem 2 mennesker, der altid har været sammen.

Læs den, hvis du tør 😉 Jeg holdt et par pauser undervejs!

“Undergang” udkommer i morgen den 3. juni 2021.

Tak for læseoplevelsen Søren!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s