Klubben for Lykkelige Slutninger af Caroline Säfstrand

Titel: Klubben for lykkelige slutninger
Forfatter: Caroline Säfstrand
Antal sider: 440
Udgivelsesår: 2021
Forlag: Alpha Forlag
Vurdering: 4/5 stjerner

Skøn feel-good med snert af alvor.

I “Klubben for lykkelige slutninger” befinder vi os i en idyllisk svensk havneby. Vi møder kvinderne Cecilia, Michelle, Ivy og Lisbeth og manden Sam.

Kvinderne har alle samme dag på samme tidspunkt parkeret på en parkeringsplads i byen og finder efterfølgende en flyer under vinduesviskeren. Flyeren har følgende ordlyd:

“Hjertelig velkommen til Klubben for Lykkelige Slutninger. Her skriver vi for at vokse som mennesker og selv kunne styre, hvor vores liv er på vej hen. Vi skriver vores egne lykkelige slutninger” (Citat)

Både kvinderne og kursusarrangøren Sam kæmper med indre dæmoner og de trænger til forandringer i livet. Sam giver kvinderne forskellige skriveøvelser, som tvinger dem til at tænke over deres liv. Arbejdet med især en af kursets kvinder gør, at også Sam får ryddet op i sit liv.

Alle kvinderne har forskellige baggrunde og historier men de virker alle ægte og relaterbare. 

Jeg synes der er tale om en rigtigt sød og livsbekræftende historie om familier, kærlighed og livet generelt. Jeg blev ret fanget af ideen om, at skrivning kan være en helende faktor. 

Tidligere har jeg læst “Villa Havbrise” af samme forfatter og denne holder helt klart den høje standard for hyggelig, men alligevel indholdsrig feel-good, som godt må sætte lidt tanker i gang.

Perfekt sommerlæsning☀️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s