Skal vi elske, før vi dør? af Mikael Strøm Eriksen

Reklame Anmeldereksemplar

Forfatter: Mikael Strøm Eriksen
Titel: Skal vi elske før vi dør
Antal sider: 215
Udgivelsesår: 2021
Forlag: Forlaget Adi og Lama
Vurdering: 3/5 stjerner

Den svære kærlighed!

“Skal vi elske før vi dør” handler om Ditlev, der er først i 50’erne, single og enlig far. Ditlev elsker livet med sønnen på ca. 10 år, men der mangler noget. Det betyder, at Ditlev forsøger at finde kærligheden bl.a. via dating-appen Tinder. Han finder både interesserede og uinteresserede kvinder, men finder aldrig rigtigt hende, der udfylder tomheden og behovet for kærlighed.

Bogen springer imellem fortid og nutid, og det viser sig, at Ditlev de seneste år har haft det hårdt. For ca.10 år siden forelskede han sig hovedkulds i Annika, og de blev hurtigt forældre til Storm. Annika løber ind i psykiske problemer og må leve væk fra den lille familie. Det betyder, at Ditlev er alene og eneforsørger til Storm, men han føler stadig ansvar overfor Annika og er derfor ikke 100% fri.

Man fornemmer håbløsheden omkring dating-livet og det at finde kærligheden, men jeg kan ikke altid følge Ditlevs handlemønstre. Det tror jeg dog heller ikke, at Ditlev selv kan. Kærligheden (og livet!) er en slags famlen efter at gøre det rigtige og finde den rigtige. Det giver nogle gange bump på vejen.

Bogen kan anbefales til dig, som gerne vil have en mandlig vinkel på en fortælling om at finde kærligheden i vores tid. Den er kort og letlæst og passer lige til et par timer på sofaen.

Tusind tak for bogen https://www.instagram.com/forfatter.mikaeleriksen/?hl=da

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s