Kaktus af Sarah Haywood

Reklame. Modtaget som anmeldereksemplar.

Titel: Kaktus
Forfatter: Sarah Haywood
Antal sider: 400
Udgivelsesår: 2022
Forlag: HarperCollins
Vurdering: 4/5 stjerner

“Kaktus” kom bag på mig – på den gode måde!

Jeg ved faktisk ikke, hvad jeg havde forestillet mig, men jeg havde ikke forestillet mig en så sjov, barsk og rørende fortælling.

I “Kaktus” følger vi Susan Green, der er midt i fyrrerne. Hun lever et yderst kontrolleret liv med onsdags-kæreste, arbejde og en lille lejlighed. Alle bliver holdt et skridt fra livet og faste rutiner holdes.

Susans mor er lige død, og hun skal hjem for at afklare med sin bror, hvordan boet skal deles. De er på ingen måde enige og gamle skeletter vælter ud af skabet. Hos broderen møder Susan Rob, som hun ved første øjekast finder frastødende, men han er meget hjælpsom og insisterende.

Skæbnen vil, at Susan er blevet gravid med onsdags-kæresten. Det vender op og ned på Susans kontrollerede liv, hvor sandheder, kaos og kærlighed pludselig gør sit indtog.

Bogen blev udvalgt til Reese Witherspoons læseklub og rygterne går på, at der måske er en film på vej eller serie på vej. Det kunne godt gå hen at blive rigtigt sjovt!

Stilen minder mig lidt om Mhairi McFarlane, som også er fantastisk til at skrive historier med hjerte, smerte, humor og substans.

Jeg kan kun sige: Læs den!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s