Vingården for Vilde Drømme af Caroline Säfstrand

Reklame. Modtaget som anmeldereksemplar.

Titel: Vingården for vilde drømme
Forfatter: Caroline Säfstrand
Antal sider: 477
Udgivelsesår: 2022
Forlag: Alpha
Vurdering:4/5 stjerner

Den skønneste svenske feel-good roman!

I “Vingården for vilde drømme” er Säfstrand tilbage i sikker stil.  Vi følger Erica, Markus, Johannes, Beatrix og Lilian hver deres sted i livet. Deres veje krydses, og de hjælper hinanden med både de helt store ting og helt små ting i livet.

Erica fra Stockholm lever i storbyen i et parforhold, som ikke går godt. Hun rummer på en enorm sorg, som hun ikke kan slippe. Hun har brug for at komme væk fra sit gamle liv for at se, om hun kan komme igennem sorgen.

Langt uden for storbyen står Markus på sin og bedstefaderen Johannes’ vingård. Økonomien er presset, og han føler sig nødsaget til at slå et skilt i jorden med skriften “Værelse til leje”.

Ved tilfældighedernes spil ender Erica på vingården, hvor Markus, Johannes og Beatrix hjælper hende med at bekæmpe sorgen og finde livsglæden igen. Erica hjælper omvendt dem med at få vingården på ret køl. Hun og Markus får et godt øje til hinanden, men Erica har jo en kæreste hjemme i Stockholm.

Johannes har det meste af sit liv fortrængt eller glemt sit ophav, og det hjælper Erica ham med at løse, hvilket bringer Lillian på banen i en rørende del-historie. 

Säfstrand er god til at bringe mennesker sammen og beskrive heling af sjælen. Hun er god til at beskrive vidunderlige små svenske byer, og hun er god til at skrue en historie sammen.

Jeg vil næsten sige, at hvad Jenny Colgan er for Skotland, det er Caroline Säfstrand for Sverige.

Er du til Jenny Colgans-forfatterskab, skal du næsten prøve Säfstrand.

“Vingården for Vilde Drømme” er min favoritroman af Säfstrand indtil videre. Under guides i min profil kan du se mine anmeldelser af Säfstrands nu 3 romaner på dansk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s