Huset ved havet af Liz Fenwick

Reklame. Modtaget som anmeldereksemplar.

Titel: Huset ved havet
Forfattere: Liz Fenwick
Antal sider: 487
Udgivelsesår: 2022
Forlag: Forlaget Zara
Vurdering: 4/5 stjerner

“Huset ved havet” overraskede mig!

Jeg ved ikke, hvad jeg havde forestillet mig, men vi ikke ude den søde feelgood-sommerroman, som jeg troede, jeg havde i hænderne.

Det er dog slet ikke dårligt! Og jeg kan faktisk godt lidt en læsemæssig overraskelse.

I store dele af historien sad jeg med tilbageholdt åndedræt og forsøgte at regne ud, hvad der var på færde. “Huset ved havet” er en spændende roman om 3 generationer af kvinder, der alle er påvirket af uhyggelige begivenheder ved det smukke hus Boskenna, der ligger på Cornwalls kyst.

Minut for minut trævles det op, hvad der er  sket for den ældste af kvinderne Joan og hendes datter Diana i 1962. En begivenhed, der for bestandig ændrede begge kvinders liv. Joan ligger nu for døden og både en bitter Diana og hendes sønderknuste datter Lottie støder til Boskenna for at sige et sidste farvel, og viser det sig for at optrevle den gamle historie.

Jeg var virkelig godt underholdt. Forfatteren Liz Fenwick er god til at stykke historien sammen, og det er nærmest først på sidste side, at alle brikkerne falder på plads.

Bogen omtales som en Cornwall-roman, og mange forfattere har ladet sig inspirere af det fascinerende landskab omkring Cornwall f.eks. Daphne du Mauriers “Rebecca” og Rosamunde Pilchers “Konkyliesamlerne”. Jeg tror, at “Huset ved havet” indholdsmæssigt ligger lidt imellem de 2 romaner.

Jeg vil anbefale “Huset ved havet” til dig, der elsker en lettere krimi med familiehemmeligheder, kærlighed og smukke landskaber.

Har du læst en bog, der foregår i Cornwall?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s