Jul i strandhuset af Veronica Henry

Reklame. Modtaget som anmeldereksemplar.

Titel: Jul i strandhuset
Forfatter: Veronica Henry
Antal sider: 376
Udgivelsesår: 2022
Forlag: Cicero
Vurdering: 4/5 stjerner

Skøn feel good-roman med juletema, men med emner, som gør den værd at læse hele året.

“Jul i strandhuset” er en roman om at blive taget for givet, om voldelige forhold og om at miste, men det er også en skøn og hjertevarm roman om håb og nye muligheder.

I bogen følger vi Lizzy, som er en husmor midt i livet. Det er lige op til jul, og Lizzy knokler for at gøre familien glad, men børnene er blevet store, og manden har travlt, så Lizzy føler sig ikke værdsat og er dybest set ulykkelig.

Hun overvældes af tristhed og føler, at alt er formålsløst, indtil hun bliver ramt af en impuls til at forlade det hele til fordel for en venindes strandhus. I farten “glemmer” Lizzy at fortælle, hvor hun tager hen og efterlader sin familie overraskede og bange.

I de nye omgivelser møder Lizzy den unge mand Harley og den enlige far Jack, og Harleys mor Leanne støder til. De har alle oplevet skelsættende ting og i løbet af juledagene hjælper med hinanden med at hele og finde en ny mening med livet.

“Jul i strandhuset” er hyggelig, men den tager også alvorlige emner op, hvilket gør romanen mere helstøbt. Veronica Henry formår at skabe en skøn og hjertevarm stemning, hvor man ikke har lyst til at lægge bogen fra sig.

Jeg vil anbefale bogen til dig, der godt kan lide nutidige romancer og feel good-romaner.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s