Tananarive af Sylvain Vallée og Mark Eacersall

Reklame. Modtaget som anmeldereksemplar.

Titel: Tananarive
Forfattere: Sylvain Vallée og Mark Eacersall
Antal sider: 116
Udgivelsesår: 2022
Forlag: Forlaget Umpff
Vurdering: 4/5 stjerner

Tankevækkende og sjov fransk tegneserie.

Vi kommer ind i historien på et tidspunkt, hvor vores hovedperson Amédée er på besøg hos sin ven eventyren Jo, som fortæller storslåede historier om sin mange eventyr, kvindebekendtskaber og rejser.

Amédée sluger historierne råt og er meget fascineret af sin gode ven, fordi Amédée har levet et langsommere og måske lidt kedeligt liv som ægtemand og notar.

Jo forlader desværre det jordiske liv kort inde i tegneserien. For at ære sin ven tager den stille og adstadige Amédée ud i verden for at finde Jos mulige søn og arving.

I forsøget på at finde nogen, der kan lede ham på sporet af en mulig arving, møder Amédée forskellige personer, og meget tyder på, at alt ikke er helt som Jo har fortalt. Eller er alt ikke som Amédée har opfattet det? Har Jo pyntet? Eller har Amédée overfortolket?

Ja, det tror jeg er op til den enkelte at vurdere.

Jeg var mega godt underholdt og fik nogle gode grin undervejs, men her er også masser af rørende stof til eftertanke, hvis man kigger lidt dybere.

Illustrationerne er fine og detaljerede, især jeg vil fremhæve karakterernes ansigtsudtryk. Jeg synes også, at det er ret underholdende med de mange onomatopoietika (lydord), der underbygger stemningen i situationen på billedet.

“Tananarive” vil jeg anbefale til dig, der kan lide en god historie og dig, der kan lige tegneserier og graphic novels. Er du interesseret i den genre, bør du også følge Forlaget Umpff. De er vildt gode til at fortælle om deres udgivelser, og hvordan udgivelserne bliver til. De gør det på en yderst interessant måde, og de er gode til at inddrage og lytte til deres læsere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s